Een zomer in Zweden

Een zomer in Zweden

Zweedse landschappen

Zweden is een prachtig land met adembenemende landschappen. Van uitgestrekte bossen tot serene meren, het land biedt talloze mogelijkheden voor natuurliefhebbers.

Verkenning van Stockholm

Stockholm, de hoofdstad van Zweden, is een bruisende stad met veel te bieden. Van historische bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Paleis en de oude binnenstad, tot moderne kunstgalerijen en trendy cafés, er is voor elk wat wils.

Midzomerviering

Een van de meest opvallende tradities in Zweden is de midzomerviering. Op de langste dag van het jaar, 21 juni, vieren de Zweden met dansen rond de meiboom, het eten van haring en het zingen van traditionele liederen.

De Zweedse keuken

Proef de smaken van Zweden door traditionele gerechten te proberen. Van Zweedse gehaktballen en haring tot knäckebröd en kanelbullar (kaneelbroodjes), er is een overvloed aan heerlijke gerechten om van te genieten.

Ontspanning in de Zweedse sauna’s

Na een dag vol avontuur is het tijd om te ontspannen in een authentieke Zweedse sauna. Geniet van de warmte terwijl je je batterijen oplaadt voor de volgende dag vol ontdekkingen.

Avontuurlijke activiteiten

Of je nu wilt kajakken in de archipel van Stockholm, wandelen in de bergen van Lapland of wildkamperen in de bossen, Zweden biedt talloze avontuurlijke activiteiten voor de durfallen.

Geniet van de lange zomerdagen

De zomermaanden in Zweden staan bekend om hun lange dagen. Met de middernachtzon die schijnt, heb je eindeloos veel tijd om van de prachtige landschappen te genieten en jezelf onder te dompelen in de Zweedse cultuur.

Laat je verrassen door de schoonheid van Zweden

Een zomer in Zweden is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Van de betoverende natuur tot de levendige steden, dit land heeft voor elk wat wils. Dus pak je koffer en laat je verrassen door de schoonheid van Zweden!