Storavan: De parel van Zweden

Ontdek Storavan

Welkom in Storavan, de parel van Zweden! Storavan is een prachtig meer gelegen in het noorden van Zweden, in de provincie Norrbotten. Met een oppervlakte van meer dan 300 vierkante kilometer is Storavan een van de grootste meren van het land.

Natuurschoon en activiteiten

Het kristalheldere water van Storavan wordt omringd door adembenemende natuur. De omliggende bossen, heuvels en bergen bieden talloze mogelijkheden voor outdoor activiteiten zoals wandelen, fietsen, vissen en kajakken. Het meer zelf is perfect om te zwemmen, zeilen en varen.

Vissen in Storavan

Visliefhebbers zullen zich in Storavan in hun element voelen. Het meer staat bekend om zijn overvloedige vispopulatie, waaronder snoek, forel en baars. Ga mee met een lokale visser en ontdek de beste visplekjes!

Accommodatie en gastronomie

Storavan biedt een verscheidenheid aan accommodaties voor elke reiziger. Van gezellige hutten en vakantiehuizen tot moderne hotels en campings, er is voor elk wat wils. Vergeet niet te genieten van de heerlijke lokale gerechten, waarin vis vaak een hoofdrol speelt.

Bezoek Storavan

Of je nu houdt van actieve vakanties in de natuur of gewoon wilt ontspannen aan het water, Storavan biedt voor ieder wat wils. Het is een bestemming die je niet wilt missen tijdens je reis naar Zweden. Pak je koffers en ontdek de schoonheid van Storavan zelf!